AT&C Accountants & Belastingadviseurs

2014 proARCTICA in Zwitserland_0091

In de toekomst ligt de winst. AT&C’s doel is deze tezamen met u te realiseren. 

AT&C Accountants en Belastingadviseurs is een nieuw bedrijf, echter met een grote ervaring omdat wij verzelfstandigd zijn uit de organisatie van een vestiging van een Big Four advieskantoor. De dienstverlening richt zich van oudsher op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, nationaal en internationaal en de non-profitsector.

Sjacco Freriks, Directeur, hoorde het verhaal over proARCTICA aan en heeft vervolgens geholpen om Stichting proARCTICA op te richten. De Stichting zorgt voor een heldere afwikkeling van alle geldstromen, zoals inkomsten uit sponsorbijdragen en het Friends & Family plan, maar ook de uitgaven voor bijvoorbeeld materialen, kleding, trainingsexpedities, et cetera.

Check de site van AT&C Accountants & Belastingadviseurs via http://www.atc-accountants.nl/

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.