Neem contact op

Je kunt contact opnemen met team proARCTICA door een e-mail te sturen naar info@proARCTICA.eu

Nog beter is het om jouw vraag te stellen via Facebook en Twitter.  Wij lezen alles en zijn altijd  nieuwsgierig naar jouw mening. Alle vragen worden altijd beantwoord.

Heb je geen vraag, maar wil je gewoon een reactie geven of een bericht achterlaten? Ook dat kan natuurlijk via Facebook en Twitter. Zo kunnen anderen meedenken over jouw reactie en ook meteen ons antwoord meelezen.

Wij hopen dat je een “like” zult geven op onze Facebook pagina en dat je onze posts en tweets zult liken of delen en retweeten. 

Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking, gebruik dan onderstaand contactformulier.

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.