ContentXperience

2014 proARCTICA in Zwitserland_0107

ContentXperience is een full-service communicatiebureau uit Arnhem, gespecialiseerd in content (tekst en redactie), marketing, PR en cross-media design.

Bent u klaar voor dé Xperience?

U wilt effectief communiceren? En u zoekt een communicatiebureau dat u ondersteunt, adviseert én werk uit handen neemt? Maak kennis met ContentXperience. Voor ons is creativiteit alles. Geen routine, maar meedenken, durven en doen. Op elk vlak van Content, Marketing en Design.

Alex Steg, Directeur van ContentXperience, was meteen enthousiast toen hij hoorde over de expeditie van Wim en Arnaud. Wie anders dan ContentXperience zou de perfecte website voor proARCTICA kunnen opzetten.

Check de site van ContentXperience via www.contentxperience.nl

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.