Foursites

2014 proARCTICA in Zwitserland_0095

Foursites bouwt mooie en functionele websites, maar kan ook uw verouderde website updaten. De ontwerpen van Foursites zijn standaard geoptimaliseerd voor alle mobile devices op de markt. En hebt u online marketing nodig? Ook daarvoor bent u bij Foursites aan het juiste adres!

Foursites werkt samen met ContentXperience. Mike Vierwind, Mede eigenaar van Foursites, bood direct zijn diensten aan toen hij hoorde dat ContentXperience de website van proARCTICA zou gaan ontwerpen. ContentXperiece zorgde voor het ontwerp, Foursites voor de technische uitvoering.

Check de site van Foursites via www.foursites.nl  

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.