Polaroid Eyewear

Logo Polaroid Eyewearlogo-polaroid

2014 proARCTICA in Zwitserland_0088

Polaroid Eyewear is sponsor van de proARCTICA 2014 expeditie. Polaroid Eyewear levert ons team de allernieuwste sport- en zonnebrillen.

“Onmisbaar voor een succesvolle expeditie op Antarctica”, vond Jan Fhijnbeen – Sales Manager – die zelf uiterst sportief is en o.a. fanatiek aan wielrennen doet. 

Polaroid is de pionier en expert op het gebied van Polariserende lenstechnologie en marktleider in eyewear design, ontwikkeling, marketing en verkoop. Polaroid combineert functionaliteit met fashion en technologie met design. Polaroid producten zetten niet alleen de trend. Wat ze zo bijzonder maken is de unieke technologie waarmee ze zijn ontwikkeld: schittervrij zicht, perfect vision, optimale UV bescherming en uitstekende kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs.

Check de site van Polaroid Eyewear voor meer informatie via www.polaroideyewear.com

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.