PST

Logo PST Business Service

2014 proARCTICA in Zwitserland_0092

PST Business Services is specialist in bedrijfscontinuïteit. PST verzorgt business- en IT-oplossingen voor een breed spectrum aan opdrachtgevers gericht op zowel de zakelijke als de non-profitmarkt.

PST Business Services is van mening dat zakendoen in de IT een stuk eenvoudiger en transparanter kan. Geen ingewikkeld gedoe maar juist aandacht voor de wensen van de klant. Bedrijfsproces en IT infrastructuur monitoring, hardware en software replicatie, data-center diensten en 24×7 beheer zijn slechts enkele diensten die PST haar klanten biedt.

Het enthousiasme bij PST over de proARCTICA expeditie is zo groot dat zij haar IT expertise aanbiedt voor de technische uitdagingen, zoals communicatie.

Check de site van PST business Services voor meer informatie via www.pst.eu

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.