SatPhoneStore

SatPhoneStore

2014 proARCTICA in Zwitserland_0094

SatPhoneStore is in 1999 opgericht door Atlantic Radio Telephone, Inc. die al sinds 1976 communicatie en navigatieoplossingen levert aan personen en bedrijven op “verre locaties”. SatPhoneStore focust op de klanten met de groeiende vraag naar satellietcommunicatie. De missie van SatPhoneSTore is om mensen met elkaar in contact te houden, waar ook ter wereld.

Dat is natuurlijk een missie die precies past bij de uitdaging waar proARCTICA voor staat. Dagelijks contact is van levensbelang. Wij zijn dan ook heel blij met de ondersteuning van SatPhoneStore.

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.