Securitas

Logo Icelandic Mountain Guides Logo Polaroid EyewearLogo SecuritasLogo Securitas

2014 proARCTICA in Zwitserland_0090

 

Securitas België bedient optimale beveiliging en veiligheidsdiensten aan duizenden klanten in zeer diverse sectoren. De grootte van de klant gaat van de winkel om de hoek tot industriële reuzen. Bij Securitas werken meer dan 300.000 mensen in 52 landen in Noord Amerika, Europa, Latijns Amerika, Azië, het Midden Oosten en Afrika. In België werken 5.500 mensen voor Securitas. Met 7 regionale kantoren bedienen zij de markt optimaal.

Bekijk hier de proARCTICA promotiefilm voor Securitas België.

Bij Securitas kenden we onze college Wim De Backer intussen wel als de voortrekker van ons Securitas-Dodentocht team. En ook hadden we in het personeelsmagazine van Securitas al eens een foto gezien van Wim die bovenop een besneeuwde bergtop troonde met het logo van Securitas. Dat Wim sportief is, wisten we dus al even, maar dat hij ook de ambitie heeft om de 7 Summits te temmen, bewijst dat deze sympathieke collega ook op mentaal vlak geen alledaagse persoonlijkheid is. Onze Securitas-medewerkers gaan dagelijks uitdagingen aan en zetten elke dag een stap verder in de richting van de continue professionalisering van ons beroep…en Wim wenst ook telkens een stap verder te zetten in zijn passie!

We steunen hem als werkgever maar al te graag in zijn nieuwe Zuidpoolexpeditie.

Check de website van Securitas België via www.securitas.com

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.