Steun de expeditie

Steun expeditie proARCTICA en beleef het mee!

Wij zijn er klaar voor om naar Antarctica te gaan voor een Sea to Summit expeditie op het koudste continent op aarde. Wij willen eigen kracht dik 230 kilometer over het ijs te lopen, skiën en te klimmen van de bevroren Weddel zee naar Mount Vinson, de hoogste berg van het continent. Doel is het beklimmen van Mount Vinson, met zijn 4.892 meter één van de beroemde “seven summits”. 

Na de expeditie worden multi media seminars georganiseerd. Het wordt fantastisch! Check HIER een voorproefje!

Als jij je met onze expeditie kunt identificeren en als jouw bedrijf hier voordeel van kan hebben, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we deze unieke expeditie werkelijkheid maken.

 

Video

Wim (in beeld) en Arnaud op de krater van de Hvannadalsnhúkur, IJslands hoogste berg, na een geslaagde toppoging (begin juli 2013)

De krater van de vulkaan is vol gesneeuwd en vormt een perfecte vrijwel vlakke sneeuw- en ijsvlakte. Dit is de Vatnajökull. De op één na grootste gletsjer van Europa, qua oppervlakte enkel overtroffen door de Austfonna op het Nordaustlandet eiland (Noordoostland) van Spitsbergen. De gletsjer is groter dan alle gletsjers in de Alpen en Noorwegen bij elkaar. Vatnajökull heeft een oppervlakte van ongeveer 8.100 km² en bedekt hierdoor acht procent van IJsland met een ijskap die tot duizend meter dik is.

Nieuws

27 dec

Nieuws voortaan op FB en Twitter

Facebook en Twitter zijn eenvoudiger voor het plaatsen en volgen van nieuws. Hierdoor hebben wij gekozen om nieuws items voortaan op Facebook en Twitter te melden. Ook als je zelf geen Facebook of Twitter hebt, dan werkt het. Iedereen kan die dus bekijken. Je kan ook www.facebook.com/proARCTICA kopiëren en in je browser plakken. Of www.twitter.com/proARCTICA.